Hausjärven PS:n kesäkauden kuulumisia

Alla muutamia otoksia Hausjärven perussuomalaisten kesätapahtumista. Seuraa ilmoitteluamme Facebook-sivuillamme ja tule tapahtumiin mukaan!

 

Kuvan mahdollinen sisältö: 5 henkilöä, hymyileviä ihmisiä, ihmiset seisovatHausjärven paikallisyhdistyksen edustusta puoluekokouksessa Tampereella. Paikallisyhdistyksen pj Kari Salminen valittiin myös puoluevaltuustoon yhtenä Hämeen piirin edustajista. Tästä on hyvä jatkaa tekemistä turvallisemman ja oikeudenmukaisemman Suomen ja Hausjärven puolesta.

 

 

 

 

Kuvan mahdollinen sisältö: 3 henkilöä, ihmiset seisovat, puu, ulkoilma ja luontoOsallistuimme eilen Mommilanjärven souteluiden yhteydessä järjestettäville markkinoille. Lapsia kävi onkimassa pitkin päivää, saaden mukaansa yllätyspussukan ja halutessaan PS ilmapallon. Aikuisille oli tarjolla mm. PS lehtiä. Ihmisiä oli paljon ja sää aurinkoinen. Paljon kiitoksia paikallisyhdistyksen aktiivisille jäsenille, sekä Outille, Samulille ja muille teltalla yhteisen tekemisen merkeissä puuhanneille!

 

 

 

 

Kuvan mahdollinen sisältö: 8 henkilöä, hymyileviä ihmisiä, ihmiset seisovat ja ulkoilma Kuvan mahdollinen sisältö: 4 henkilöä, hymyileviä ihmisiä, ihmiset seisovat ja ulkoilmaOsallistuimme Oitin markkinoille 3.8.2019. Vierainamme kansanedustajat Jari Ronkainen ja Lulu Ranne, sekä Perussuomalaiset rp puoluesihteeri Simo Grönroos! Teltallemme kävi markkinaväen lisäksi Perussuomalaisia läheltä ja kauempaakin. Kiitokset kaikille osallistuneille!

Kirjoitettu 10.9.2019

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa