Kirjoitettu 10.2.2017

Vielä ehdit mukaan!

Kevään kunnallisvaaleihin on aikaa , jos olet kiinnostunut jäsenyydestä puolueemme riveissä Hausjärvellä, vielä ehdit mukaan,ota yhteyttä meihin, niin toimitamme sinulle Perussuomalaiset rp:n sekä paikallisyhdistyksen jäsenhaku lomakkeet.

Kirjoitettu 16.1.2017

Haluatko kuntapäättäjäksi? -tilaisuus virastolla 18.1.2017 klo 18-20

Hausjärvi

Haluatko kuntapäättäjäksi? -tilaisuus virastolla 18.1.2017 klo 18-20

kuva1vaalit

Satavuotiaan Suomen julkinen sektori ja sen myötä kuntien toiminta muuttuu tulevina vuosina nopeammin kuin koskaan tähän saakka.
Tässä tilanteessa kuntien päättäjiksi tarvitaan kehitysmyönteisiä, ennakkoluulottomia ja yhteistyötä arvostavia kuntalaisia.

Kuntavaalit järjestetään 9.4. ja ehdokkaiden etsiminen on käynnissä. Hausjärven kunta järjestää keskiviikkona 18.1. klo 18-20 kunnanviraston valtuustosalissa (os. Keskustie 2-4, Oitti) tilaisuuden kaikille kuntapäättämisestä kiinnostuneille ja kuntavaaleihin ehdokkaaksi asettumista harkitseville.

Kaikki kuntavaaleihin ehdokkaita asettavat puolueet ovat tervetulleita paikalle esittelemään toimintaansa.

Tilaisuuden ohjelma

klo 18-18.15 Kunnan toiminta ja kuntapäättäjän rooli, vt. kunnanjohtaja Pekka Määttänen

klo 18.15-20 Mahdollisuus tutustua puolueisiin, niiden vaaliteemoihin ja toimintaan puolueiden omissa esittelypisteissä

Koko illan ajan kahvitarjoilu.

Tervetuloa mukaan!

Kari Masalin
kunnanvaltuuston puheenjohtaja

Kirjoitettu 11.11.2016

Sääntömääräinen syyskokous

Hausjärven perussuomalaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 21.11.2016 klo 18.00

PalveluNeliön tiloissa keskustie 11, 2100 Oitti.

Esillä sääntömääräiset asiat ja kunnallisvaali-asiaa, tarjolla pikku purtavaa ruokajuomineen, kaikki toiminnastamme kiinnostuneet nykyiset ja tulevat jäsenet joukolla mukaan.

Kirjoitettu 13.10.2016

Kunnallisvaaleihin on aikaa alle 6kk

Ensi kevään kunnallisvaaleihin on aikaa alle puoli vuotta, jos olet kiinnostunut jäsenyydestä puolueemme riveissä Hausjärvellä, ota yhteyttä meihin, niin toimitamme sinulle Perussuomalaiset rp:n sekä paikallisyhdistyksen jäsenhaku lomakkeet.

Kirjoitettu 15.11.2013

Ajankohtainen asia 1

Ajankohtaisilla asioilla voidaan nostaa esille esimerkiksi tietoa muutoksista hallituksessa, uusista poliittisista voitoista tai muista vastaavista asioista, jotka ovat tapahtuneet äskettäin tai tapahtuvat aivan pian. Etusivulla näkyy kerralla kaksi ajankohtaista asiaa julkaisujärjestyksessä.

Etusivun asettelut vaativat toimiakseen, että sivustolla on kerrottavanaan vähintään kaksi ajankohtaista asiaa. Näitä kannattaa siis olla. Mahdollisuutta vanhempien ajankohtaisten asioiden arkiston selaamiseen ei toistaiseksi ole, mutta sellainen on mahdollisesti tulossa.

Kirjoitettu 15.11.2013

Ajankohtainen asia 2

Tässä on ajankohtainen asia, jonka johdanto erotettu erota ote-työkalulla. (lisää…)